Tanfolyamok » Automotive SPICE tanfolyam

Időtartama:

1 nap

A tanfolyam ára:

139 000 Ft/fő (+ÁFA)

Vizsga:

Nincs vizsga. A tanfolyam sikeres teljesítésének feltétele az aktív részvétel, valamint az egyéni és csoportos feladatok megoldása.

Leírás:

A tanfolyam elvégzése után a résztvevők tájékozódni tudnak az Automotive SPICE dimenziói között, értik az Automotive SPICE-audit elemeit, menetét.

Cél:

Az 1 napos tanfolyam célja a hallgatók megismertetése az autóipari beszállítók körében, szoftver- és rendszerfejlesztési tevékenységekre alkalmazott Automotive SPICE modell elveivel, alapelemeivel, a modell felépítésével és auditálásának módjával.

Kiknek ajánljuk:

Gyakorló minőségügyi vezetőknek és szoftverfolyamat-fejlesztőknek, valamint azoknak, akik a szoftverfejlesztés folyamatában részt vesznek.

Előfeltétel:

Szoftverfejlesztői és / vagy szoftver-minőségügyi alapismeretek.

Tematika:

A tanfolyamon, az Automotive SPICE modell elemeinek ismertetésén túl, szó lesz a modell alapjául szolgáló SPICE / ISO 15504 modellről, a modell dimenzióiról, a szoftverfejlesztés életciklusát leíró ISO 12207 szabványról, valamint az Automotive SPICE, SPICE , ISO 12207 és CMMI kapcsolatáról. Az Automotive SPICE-szal kapcsolatban, kitérünk a német autógyártók (Audi, BMW,  DaimlerChrysler és) VW kezdeményezésével létrejött HIS (Hersteller Initiative Software) által megfogalmazott minimum-követelményekre is. Az alapismeretek előadás keretében kerülnek bemutatásra. Rövid gyakorlati példa illusztrálja az előadáson elhangzottakat.

Egyéb adatok:

Csoportos jelentkezés esetén kedvezményt adunk.

Kapcsolatok:

info@sqi.hu, www.sqi.hu

Időpontok:

A tanfolyam időpontokat lásd a naptárban.

További időpontok egyeztetésére, ügyfélhez kihelyezett tanfolyam megrendelésére kérjük, keresse munkatársunkat (bujaki.attila@sqi.hu).