Tanfolyamok » CMMI-DEV v1.3 bevezető tanfolyam

Időtartama:

2 nap

A tanfolyam ára:

194 000 Ft/fő (+ÁFA)

Vizsga:

Nincs vizsga. A tanfolyam sikeres teljesítésének feltétele az aktív részvétel, valamint az egyéni és csoportos feladatok megoldása.

Leírás:

A tanfolyam végén a résztvevők tájékozódni tudnak a modellben, lényeges elemeit ismerik, és értelmezni tudják őket saját munkájukra.

Cél:

A 2 napos tanfolyam célja a CMMI for Development modell kialakulásának, szerkezetének, auditálásának ismertetése. Részletesen bemutatásra kerül a CMMI modell legfrissebb, 2010 novemberében kiadott 1.3-as verziója. Ez a tanfolyam a modell alkalmazásával kapcsolatos összes lényeges információt átadja (magyar nyelven), s ezáltal lehetővé teszi, hogy a szoftvercégek eldöntsék, a modell melyik megközelítésével érdemes szoftverfolyamat - fejlesztést végezniük, hogy minél előbb elérjenek egy CMMI-nek megfelelő, nemzetközileg is elismert érettségi / képességi szintet.

Kiknek ajánljuk:

Gyakorló minőségügyi vezetőknek és szoftverfolyamat-fejlesztőknek, valamint azoknak, akik a szoftverfejlesztés folyamatában részt vesznek.

Előfeltétel:

Szoftverfejlesztői és / vagy szoftver-minőségügyi alapismeretek. Alapozásként, ajánljuk “A szoftverminőség komplex kérdésköre” c., 1 napos tanfolyam elvégzését.

Tematika:

Bemutatjuk a CMMI for Development v1.3 modell folyamatcsoportjait, a lépcsős és folytonos megközelítés sajátosságait, a lépcsős és folytonos megközelítés érettségi / képességi szintjeinek szerkezetét, elemeit, kapcsolatát. Kitérünk a CMM, SPICE és CMMI, valamint az ISO 9001:2008 és CMMI kapcsolatára, és, saját tapasztalat alapján, ismertetjük a kétféle megközelítés közötti választás logikáját.

A tanfolyami anyagot az SQI CMMI-ben szakképzett munkatársai dolgozták ki.

Egyéb adatok:

Csoportos jelentkezés esetén kedvezményt adunk.

Kapcsolatok:

info@sqi.hu, www.sqi.hu

A tanfolyam időpontokat lásd a naptárban.

További időpontok egyeztetésére, ügyfélhez kihelyezett tanfolyam megrendelésére kérjük, keresse munkatársunkat (bujaki.attila@sqi.hu).