Tanfolyamok » Early testing / egyenrangú szemlézés a szoftverfejlesztésben

Időtartama:

1 nap

A tanfolyam ára:

79 000 Ft/fő (+ÁFA)

Vizsga:

Nincs vizsga. A tanfolyam sikeres teljesítésének feltétele az aktív részvétel, valamint az egyéni és csoportos feladatok megoldása.

Leírás:

A tanfolyam végén a résztvevők ki tudják alakítani cégük szemlézési folyamatát.

Cél:

Az egyenrangú szemlézés elméleti és gyakorlati ismertetése.

Kiknek ajánljuk:

Gyakorló minőségügyi vezetőknek és szoftverfolyamat-fejlesztőknek, valamint azoknak, akik a szoftverfejlesztés folyamatában részt vesznek, tesztelőknek, fejlesztőknek.

Előfeltétel:

Szoftverfejlesztői és / vagy szoftver-minőségügyi alapismeretek.

Tematika:

Számos szoftverfejlesztő cég a fejlesztés legvégére hagyja a tesztelést, figyelmen kívűl hagyva számos olyan technikát, amelyek a fejlesztés közben is segíthetnek a munkatermékek minőségének biztosításában. Egy ilyen jól bevált korai tesztelési technika az egyenrangú szemlézés, melyet egy szoftverprojekt bármely szakaszában alkalmazni lehet, akár a kódolás megkezdése előtt.

A tanfolyam során a részvevők megismerkednek az egyenrangú szemlézés különböző változataival a legformálisabbtól a leginformálisabbig, köztük kitérve az inspeckió, pair programming és az adhoc szemlére is. A tanfolyam gyakorlati része magába foglalja egy szemle folyamatának kialakítását, tervezését, végrehajtását és az eredmények értékelését. A tanfolyam kitér az egyenrangú szemlék szoftveres támogatására, felhasználható egyéb eszközökre, megtérülési mutatóira, valamint a folyamat BPMN modelljére. A hallgatók a tanfolyam elvégzését követően képesek cégüknél kialakítani az egyenrangú szemle folyamatát.

A tanfolyami anyagot az SQI egyenrangú szemlézésben szakképzett munkatársai dolgozták ki.

Egyéb adatok:

Csoportos jelentkezés esetén kedvezményt adunk.

Kapcsolatok:

info@sqi.hu, www.sqi.hu

A tanfolyam időpontokat lásd a naptárban.

További időpontok egyeztetésére, ügyfélhez kihelyezett tanfolyam megrendelésére kérjük, keresse munkatársunkat (bujaki.attila@sqi.hu).