Tanfolyamok » ISO 9001:2008 alapú szoftverminőségi auditor tanfolyam

Időtartama:

1 nap

A tanfolyam ára:

72 000 Ft/fő (+ÁFA)

Vizsga:

Nincs vizsga. A tanfolyam sikeres teljesítésének feltétele az aktív részvétel, valamint az egyéni és csoportos feladatok megoldása.

Leírás:

A tanfolyam elvégzése után a résztvevők a szoftverfejlesztés sajátosságainak figyelembevételével, hatékonyan tudják az ISO 9001:2008 szabványt alkalmazni.

Cél:

Az 1 napos tanfolyamon ISO 9001:2008 szabványnak megfelelő szoftverminőségi rendszer kialakítására, bevezetésére, működtetésére és belső auditálására kívánjuk megtanítani a résztvevőket.

Kiknek ajánljuk:

Gyakorló minőségügyi vezetőknek és belső minőségügyi auditoroknak, valamint azoknak, akik a szoftverfejlesztés folyamatában részt vesznek.

Előfeltétel:

Szoftverfejlesztői és / vagy szoftver-minőségügyi alapismeretek.

Tematika:

A tanfolyamon részletesen bemutatjuk az ISO 9001:2008 szabványt, de, ezen túlmenően, a szabvány szoftverfejlesztésre való alkalmazásának lehetőségeivel foglalkozunk kiemelten, az ISO 90003:2004 szabvány alkalmazásával. A klasszikus belső auditori tanfolyamokból, éppen a szabvány általános érvényessége miatt, hiányzik a szoftver-specifikusság). A tanfolyamon gyakorlatokkal, esettanulmányokkal segítjük az auditori technikák, módszerek elsajátítását.

A tanfolyamon szó van az ISO 9001:2008 szabvány CMMI modellhez való kapcsolódásának lehetőségéről.

Egyéb adatok:

Csoportos jelentkezés esetén kedvezményt adunk.

Kapcsolatok:

info@sqi.hu, www.sqi.hu

Időpontok:

A tanfolyam időpontokat lásd a naptárban.

További időpontok egyeztetésére, ügyfélhez kihelyezett tanfolyam megrendelésére kérjük, keresse munkatársunkat (bujaki.attila@sqi.hu).