Tanfolyamok » Projektirányítási tanfolyam

A háromnapos / ötnapos tanfolyamon a hallgatók megismerkednek a projektirányítás alapvető elemeivel. Elméleti alapokon kívül, esettanulmányokkal illusztráljuk a projekttervezés és -követés gyakorlati lépéseit.

A tanfolyamon részletesen ismertetjük a tervezés lépéseit (WBS, OBS, erőforrás terv, költségterv), a tervek elkészítésének módszereit és technikáit. Végzünk időelemzést, kritikus út számolást, erőforrás kiegyenlítést. Szó lesz a becslésekről, a kockázatkezelésről. Kiemelt figyelmet szentelünk az emberi tényezőnek: a lehetséges szervezeti formák bemutatásán túl, a team-szerepek, vezetési stílusok, motivációs elméletek is bemutatásra kerülnek.

A projekt követésének tárgykörében a megvalósult érték számítást gyakorlatban is megmutatjuk, és részletesen elemezzük a projektvezető feladatát a követés során.

A tanfolyam második felében az elméleti ismereteket az MSProject eszköz alkalmazásával mélyítjük el.

A tanfolyamon a szoftverfejlesztési projektek irányítási sajátosságaira is kitérünk.

A tanfolyamot az IQSOFT-John Bryce oktatóközponttal közösen szervezzük. A tanfolyam részletei a www.iqjb.hu lapon megtekinthetők.

A tanfolyam időpontokat lásd a naptárban. További időpontok egyeztetésére, ügyfélhez kihelyezett tanfolyam megrendelésére kérjük, keresse munkatársunkat (bujaki.attila@sqi.hu)