Tanfolyamok » SPICE / ISO 15504 tanfolyam

Időtartama:

1 nap

A tanfolyam ára:

99 000 Ft/fő (+ÁFA)

Vizsga:

Nincs vizsga. A tanfolyam sikeres teljesítésének feltétele az aktív részvétel, valamint az egyéni és csoportos feladatok megoldása.

Leírás:

A tanfolyam elvégzése után a résztvevők tájékozódni tudnak a SPICE dimenziói között, értik a SPICE-audit elemeit, menetét.

Cél:

Az 1 napos tanfolyam célja a hallgatók megismertetése a szoftverfolyamat-fejlesztés SPICE modellen alapuló megközelítésének elveivel, a SPICE modell alapelemeivel, a modell felépítésével és auditálásának módjával.

Kiknek ajánljuk:

Gyakorló minőségügyi vezetőknek és szoftverfolyamat-fejlesztőknek, valamint azoknak, akik a szoftverfejlesztés folyamatában részt vesznek.

Előfeltétel:

Szoftverfejlesztői és / vagy szoftver-minőségügyi alapismeretek.

Tematika:

A tanfolyamon, a SPICE / ISO 15504 emeleinek ismertetésén túl, szó lesz a SPICE modell dimenzióiról, a szoftverfejlesztés életciklusát leíró ISO 12207 szabványról, valamint a SPICE és CMMI kapcsolatáról.Az alapismeretek előadás keretében kerülnek bemutatásra. Rövid gyakorlati példa illusztrálja az előadáson elhangzottakat.

Egyéb adatok:

Csoportos jelentkezés esetén kedvezményt adunk.

Kapcsolatok:

info@sqi.hu, www.sqi.hu

Időpontok:

A tanfolyam időpontokat lásd a naptárban.

További időpontok egyeztetésére, ügyfélhez kihelyezett tanfolyam megrendelésére kérjük, keresse munkatársunkat (bujaki.attila@sqi.hu).