Tanfolyamok » A szoftverminőség komplex kérdésköre

Időtartama:

1 nap

A tanfolyam ára:

89 000 Ft/fő (+ÁFA)

Vizsga:

nincs vizsga

Leírás:

A tanfolyam elvégzése után a résztvevők tájékozódni tudnak a szoftverminőséget érintő modellek között, képesek lesznek felmérni, hogy milyen megközelítés volna számukra a legmegfelelőbb. Ugyanakkor, megtanulják, egy konkrét projekt / termék jellemzőit figyelembe véve, az adott esetben megfelelő minőségi profil kialakításának módszerét.

Cél:

Az 1 napos tanfolyam a szoftverminőség kérdéskörének összetettségét kívánja népszerűsíteni, a legismertebb megközelítések, modellek, szabványok, és a közöttük levő összefüggések rövid ismertetésével.

Kiknek ajánljuk:

Gyakorló minőségügyi vezetőknek és szoftverfolyamat-fejlesztőknek, valamint azoknak, akik a szoftverfejlesztés folyamatában részt vesznek.

Előfeltétel:

Szoftverfejlesztői és / vagy szoftver-minőségügyi alapismeretek.

Tematika:

A tanfolyamon a szoftvertermék minőségének kiemelt figyelmet szentelünk, az ISO 9126 szabvány bemutatásával. Röviden bemutatjuk a folyamat alapú szoftverminőségi modelleket (ISO 9001, ISO 12207, ISO 15504, CMM, SPICE, CMMI, PSP, TSP, EFQM), valamint a szoftverminőség mérésével kapcsolatos modelleket, megközelítéseket (QIP, GQM, EF). A tanfolyam segíti a modellek közötti tájékozódást, segít megismerni a megfelelő modell kiválasztásának kritériumait. A tanfolyamot kiemelten ajánljuk, alapként, a CMMI tanfolyamokon résztvenni szándékozóknak.

Egyéb adatok:

Csoportos jelentkezés esetén kedvezményt adunk.

Kapcsolatok:

info@sqi.hu, www.sqi.hu

Időpontok:

A tanfolyam időpontokat lásd a naptárban.

További időpontok egyeztetésére, ügyfélhez kihelyezett tanfolyam megrendelésére kérjük, keresse munkatársunkat (bujaki.attila@sqi.hu).