Cégünkről » 10 éves az SQI: Születésnapi akció

Születésnapi akció :

10 éves az SQI Magyar Szoftverminőség Tanácsadó Intézet Kft.

Az SQI Kft. 10 éve, 2004. május 24-én alakult meg azzal a céllal, hogy támogassa a szoftverminőség fejlesztését, a maga teljességében kezelve ezt a kérdéskört.

A cég egy évtizede van jelen a hazai és nemzetközi informatikai piacon, következetesen teljesítve küldetését: biztosítani kívánja a szoftverminőség nemzetközi élvonalába tartozó modellek, szabványok, módszerek, technikák megismerését, kipróbálását magyarországi környezetben, alkalmazásukat oktatva, támogatva és auditálva.

Az alkalmazott minőségi megközelítések között a CMMI (Capability Maturity Model Integration) kiemelt figyelmet kapott; szoftverfejlesztésekre és szolgáltatásokra vonatkozó változatait több 10 hazai cégnél oktattuk, auditáltuk. A Software Engineering Institute / CMMI Institute egyetlen Kelet-Európai partnereként 13 hivatalos SCAMPI A auditot is végeztünk Magyarországon és a Távol-Keleten.

Szakmai érdeklődésünket folyamatosan bővítjük, hogy mindig a naprakész tudással támogassuk ügyfeleinket a szoftverminőség területén. 2014 elejétől foglalkozunk agilis szoftverfejlesztési és projektvezetési módszertanokkal, a „hagyományos” modellek (pl. CMMI, Automotive SPICE, ISO 9001) agilissá tételét, az agilitás bevezetését támogatva.

Szintén 2014 tavaszától foglalkozunk a tesztelési folyamatok mélyebb megértését támogató TMMI (Test Maturity Model Integration) modellel segítjük a cégeket a modellben megjelenő tesztelési folyamatok értelmezésében, bevezetésében.

10  éves évfordulónk alkalmával akciót hirdetünk szoftverminőséggel kapcsolatos szolgáltatásainkra vonatkozóan.

A 2014 május 24. és június 24. közötti megrendelésekre a következők vonatkoznak:

- CMMI-DEV és CMMI-SVC belső felmérések: 2-es érettségi szintre 300 000 Ft (3 nap), 3-as érettségi szintre 500 000 Ft (4 nap).  Bármely modellből tetszés szerint is választható folyamat pl. Projekt tervezés, -követés és -vezérlés, konfiguráció menedzsment, beszállítókezelés, kockázatmenedzsment, követelményfejlesztés, kódolás, tesztelés, szolgáltatásfejlesztés, hibabejelentés és –kezelés stb . Ezek képességét folyamatonként 100 000 Ft-ért mérjük fel.

- CMMI-hez és Automotive SPICE-hoz kapcsolódó, valamint agilis szoftverfejlesztéssel foglalkozó oktatásaink árából 20% kedvezményt adunk.  (A tanfolyamok listaárai elérhetők honlapunkon: http://sqi.hu/hu/services/training/)

- TMMI tájékozódó belső felmérés, 2-es és 3-as szintű folyamatokra: 300 000 Ft (3 nap).

Várjuk jelentkezésüket a balla.katalin@sqi.hu e-mail címen, vagy a +36 30 2510447 mobilszámon.

Ha kérdésük van, készséggel állunk rendelkezésükre.

Budapest, 2014 május 23.

Dr. Balla Katalin, Móri Judit, Bujáki Attila